Pergole retractabile bioclimatice la pret de producator

Odata cu sosirea vremii calduroase, vrem cu totii ca sa petrecem cat mai mult timp afara, la aer curat. Este si normal ca dupa doi ani de pandemie oamenii sa isi doreasca sa se bucure de o respiratie neingradita de masca, să isi oxigeneze natural plamanii.

Pergola rectactabila bioclimatica, element principal pentru oaza ta de relaxare

Daca orasenii iubesc ca sa stea seara intr-un restaurant sau o cafenea stradala, proprietarii caselor de vacanta vor ca sa aiba in prelungirea imobilelor pe care le detin terase confortabile, unde sa se relaxeze alaturi de familie si prieteni.

 

Chiar si daca este vorba de o casa mai modesta rurala, nu de o vila impozanta, acum, in secolul 21, este foarte important asigurarea unui nivel de relaxare inalt. Chiar si daca petreci o parte din timp in aer liber. In mod concret, o pergola te poate proteja foarte bine impotriva unor factori externi incomozi: raze solare prea puternice, vant, precipitatii de vara, praf, muste, tantari si alte insecte enervante.

 

A alege una dintre modernele pergole retractabile te scapă de surse de neplăcere si, in acelasi timp, face posibil ca sa stai pe saturate in aer curat, sa nu petreci mai tot timpul in interiorul casei, incercand sa te ascunzi de caldura sau ploaie.

 

O pergola bioclimatica este solutia ideala de a crea un microclimat propice pe terasa din fata propriei casei, o zona relaxanta precum au restaurantele si cafenelele stradale din marile orase din Romania.

Ce este o pergola bioclimatica si cu ce difera de un sistem de copertine conventionale?

Pergola bioclimatica este un model inovator, de inalta tehnologie, cea mai moderna solutie de pe piata de protectie solara, care permite proprietarului ca se regleze in mod independent conditiile climatice din zona protejata pana la atingerea unui microclimat ideal.

 

Pergolele bioclimatice, in functie de metoda de instalare, sunt impartite in doua mari categorii: 

 

  • structuri de sine statatoare;
  • modele atasate la fatada cladirii folosind un sistem special de prindere.

O caracteristica specifica pergolei bioclimatice este designul sau, care prezinta unele diferente fata de sistemele traditionale de protectie solara. 

 

Pergola retractabila bioclimatica este o alternativa excelenta la copertinele din material textil, copertinele si pergolele conventionale.

 

Mecanismul pe care il prezinta are un design ergonomic modular cu control manual sau motorizat, format dintr-un cadru de sustinere din otel sau aluminiu si un acoperis din lamele ori placi glisante si pivotante. 

 

Mobilitatea lamelelor face posibila reglarea cu usurinta a intensitatii luminii si protejarea completa a interiorului deservit de pergola bioclimatica de eventualele precipitatii. Sistemul de protectie solara este foarte stabil, are un aspect elegant si ofera conditiile necesare de confort dorit fara a consuma energie suplimentara.

Avantajele unei pergole bioclimatice retractabile

Pana in prezent, o pergola retractabila bioclimatica cu lamele pivotante este o solutie unica si, poate, cea mai buna de pe piata pentru sistemele de protectie solara. Ca beneficii  putem enumera:

  • grilele aerodinamice pivotante au diverse optiuni de motorizare: sus in jos, inainte si inapoi, care pot asigura patrunderea optima a razelor solare in interior;
  • acoperisul pergolei se inchide etans si protejeaza interiorul chiar si in timpul ploii abundente datorita etansarii fiabile si formei specifice a profilelor;
  • pergola este dotata cu un sistem de drenaj convenabil care iti permite sa redirectionezi apa de ploaie prin scurgerile interne fara a provoca disconfort celor prezenti in zona pergolei;
  • motoarele electrice ale mecanismului sunt silentioase si fiabile, oferind nivelul necesar de efort pentru reglarea rapida a pozitiei lamelelor;
  • pergola bioclimatica are cea mai inalta clasa in ceea ce priveste rezistenta la vant si rezistenta excelenta la incarcarile de zapada;
  • este posibila echiparea pergolei cu optiuni suplimentare: geamuri fara rame, ecrane din material textil, incalzitoare cu infrarosu, sistem audio, iluminare LED, senzori electronici sensibili la ploaie, vant, lumina solara etc.;
  • pergolele bioclimatice sunt realizate din materiale de inalta calitate, durabile, rezistente la uzura si la coroziune, motiv pentru care nu au nevoie de intretinere costisitoare.

Unde poti sa le comanzi?

Pergole bioclimatice de la producator pot fi comandate de la AlcoGroup. De mai bine de 15 ani, compania produce si vinde sisteme de protectie solara de inalta calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *