Obiecte din lemn cu dubla functionalitate: de jucarii și obiecte deco

Crezi ca copiii moderni nu mai pot fi interesati de niste jucarii din lemn vesel colorate? Ca nu se mai vand asemenea produse intr-o lume tot mai tehnologizata? Total eronat. Cei mici le adora, plus ca aceste jucarii pot fi deopotriva si atractive elemente decorative de interior sau exterior ce pot personaliza fericit orice locuinta.

Jucarii din lemn de interior

Un mare succes la copii au jucariile modulare din lemn care pot fi asamblate de catre prichindei ca niste designeri priceputi. Cuburile colorate divers, piesele tip mozaic, trenuletele si masinutele, figurinele din lemn hazlii ce pot fi asamblate in diverse feluri sunt un motiv de bucurie pentru orice copil, indiferent de cate gadgeturi electronice ar avea la dispozitie.

In plus, ce zici de o rigla de inaltime pentru copii?

Cum sa faci un obiect valoros dintr-o tija de lemn obisnuita care va deveni o adevarata mostenire de familie? Raspunsul este simplu: trebuie doar sa-i pui masuri de lungime si sa o atasezi de un perete. Ideea unei linii din lemn pentru masurare a inaltimii copiilor este geniala, nu asa?

Roboti din lemn in secolul 21?

Chiar asa! Unii creatori de jucarii s-au gandit sa „combine incompatibilul” si au creat o serie de roboti din lemn cu rolul declarat de a crea o legatura intre jucariile moderne si cele traditionale. Robotii din lemn arata mai vii si mai colorati decat aceia din plastic si metal, de aceea copiii ii considera mult mai prietenosi. Plus ca arata si foarte bine pe rafturile incarcate de dispozitive electronice.

Figurine din lemn pentru gradina casei tale

Atunci cand achizitioneaza un o locuinta cu ceva teren, proprietarii de case private se gandesc in primul rand la casa si gradina de flori si, poate, de legume. Cand totul este finalizat, exista timp si dorinta de a incepe decorarea teritoriului exterior casei, sa puna lucruri afara care sa-i bucure pe ei, dar si pe cei mici.

 

Exista multe optiuni pentru sculpturile din lemn pentru gradina.Iar copii sunt ce mai bucurosi pentru ca pot sa isi imagineze lumi de basm in care aceste figurine sunt personaje de seama.

 

Aceste obiecte din lemn vor completa perfect designul terenului si vor arata armonios pe fundalul verde din jur.

 

O sculptura din lemn este cea mai potrivita pentru o gradina in stil rustic.

Se pot aseza figuri de lemn langa conifere, pe malurile iazului (daca exista), pe gazon. Nu in mijlocul unui strat de flori multicolore, deoarece florile vor atrage atentia asupra lor si sculptura respectiva va trece neobservata.

 

Daca decizi sa plasezi mai multe figuri una langa alta, atunci toate ar trebui sa fie facute in acelasi stil. In plus, trebuie aranjate in anumite unghiuri bine calculate, in asa fel incat atunci cand una dintre ele este privita, toate celelalte sa nu fie vizibile. Ele pot fi acoperite vizual cu ramuri de arbusti sau plante.

 

Cu ajutorul mai multor sculpturi, poti crea o intreaga compozitie tematica: un basm, o scena din viata satului, un colt de padure cu animale si pasari etc. Ele trebuie sa nu impiedice miscarea si jocurile copiilor si sa fie bine fixate pentru a nu provoca accidente.

 

Daca stai la bloc, iar copilul tau iubeste jucariile din lemn, nu te intrista: poti sa ii daruiesti unele de interior foarte frumoase, comandandu-le pe site-ul ziani.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *