Cum poti avea o curatenie impecabila acasa fara pic de efort?

Nu-ti place sa-ti faci curatenie in locuinta ta? Atunci incredinteaza aceasta corvoada profesionistilor, dar mai intai studiaza toate avantajele si dezavantajele lucrului cu o companie de curatenie la domiciliu.

 

In ultimii ani, firmele care ofera servicii curatenie au devenit populare si in Romania. Oamenii isi incredinteaza din ce in ce mai mult treburile casnice pe care nu mai vor sau nu mai au timp ca sa le faca unor profesionisti. Acestia, in doar cateva ore, pot pune lucrurile in ordine intr-un apartament/casa chiar și dupa reparatii și zugravit sau pot spala geamurile rapid si fara dungi mai rapid decat ti-ai putea imagina vreodata! 

Avantajele de a apela la servicii de curatenie 

1. Economisesti timp

Timpul petrecut pentru a face curatenie acasa poate fi folosit pentru a comunica cu cei dragi sau pentru a te dedica hobby-ului tau. Viata este prea scurta ca sa o irosesti cu lucruri care nu-ti plac, nu-i asa?

2. Economisesti bani

La prima vedere, a solicita servicii de curatenie platite pare a fi o mare cheltuiala in bugetul familiei. Dar retine ca iti consumi nu doar timpul, ci cheltuiești bani si pentru a cumpara electrocasnice si produse de curatenie. Daca aduni totul si compari cu costul curateniei obisnuite, se dovedeste ca angajarea unui angajat de curatenie este mult mai profitabila. Ca sa nu mai vorbesc de accidentele casnice, care uneori te pot obliga chiar sa cer ajutor medical!

3. Mai mult spatiu liber in casa

Folosind serviciile unei firme de curatenie, nu trebuie sa te mai gandesti unde sa depozitezi toate echipamentele de curatenie. Pur si simplu nu vei mai avea nevoie de ele sau vei avea nevoie de un set minim (de exemplu, o carpa, un burete, un produs de curatat pentru baie, unul de lustruire, un spray pentru geamuri si oglinda, o matura, un faras). Toate intra cu usurinta intr-o cutie mica.

4. O sa te bucuri de o curatenie impecabila

Produsele de curatenie de uz casnic sunt inferioare calitativ celor folosite de angajatii de la o firma de curatenie profesionala. Plus ca tu nici nu ai experienta in curatenie. Lucratorii specializati in aceasta meserie cunosc toate subtilitatile modului de a face fata diferitelor tipuri de suprafete si, prin urmare, spre exemplu acea pata de pe canapea pe care ai incercat fara succes sa o scoti de un an nu mai este o problema pentru un profesionist in curatenie, care are si solutiile premium necesare.

5. La final, totul va fi igienizat la superlativ

Angajatii in curatenie te vor scapa de murdaria si praful acumulate chiar si din acele locuri din apartament de care ti-ai amintit doar in ziua curateniei generale. Drept urmare, casa ta va straluci de curatenie tot timpul!

6. Gama larga de servicii din sfera curateniei

Personalul de curatenie se pot ocupa nu numai cu curatenia propriu-zisa. Multe firme au si alte servicii de care te poti bucura. De exemplu spălarea covoarelor.

 

Curatenia platita are insa si cateva dezavantaje pe care cu siguranta ar trebui sa le iei in considerare atunci cand alegi o anumita companie ce furnizeaza astfel de servicii.

1. Tarifele ridicate pentru romanii cu venituri mici

Cu toate beneficiile serviciilor de curatenie, este o facilitate costisitoare. Pentru o familie obisnuita, poate sa fie o cheltuiala destul de importanta daca vor sa apeleze la acestea lunar. 

2. Intrarea unor straini in casa

O echipa de persoane straine intra in casa, iti ating lucrurile, se uita in fiecare colt. Pentru multi, acest lucru este inacceptabil. In plus, nici un profesionist nu iti va aseza lucrurile in dulapuri asa cum ai nevoie sau cum esti tu obisnuit. Astfel de situatii pot fi evitate prin discutia prealabila cu echipa de curatenie angajata.

3. Securitatea

Companiile de curatenie apar pe piata aproape in fiecare saptamana. Prin urmare, este foarte dificil sa se verifice integritatea si decenta angajatilor lor. 

 

Singura cale de iesire este sa apelezi la acele firme de curatenie care au fost recomandate de rude și prieteni apropiati sau care lucreaza de mult timp in piata pentru astfel de servicii. 

 

Spre exemplu Best Cleaning Experts SRL, unde nu doar că angajatii sunt foarte buni profesional, corecti, dar si tarifele sunt foarte accesibile, chiar daca nu ai salariu de bugetar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *