Boabe de cafea folosite in decoratiuni interioare: 3 idei simple

Un interior de locuinta rar se lipseste de elemente decorative, chiar daca se raliaza la curentul minimalist. Dar nu trebuie sa cheltuiesti multi bani pentru a avea o casa cu adevarat primitoare. Pana si  folosind boabele de cafea obisnuite poti face împreuna cu micutii tăi articole handmade care sa iti umple casa de un parfum delicat, extrem de placut.

 

In bucatarie, astfel de obiecte realizate cu ajutorul unor boabe de cafea se vor potrivi perfect in decor. De exemplu, poti da un nou aspect banalei cutii de paine sau recipientelor in care pui diverse condimente, pur si simplu lipind la exterior boabe de cafea.

 

Tablourile mici inramate, magnetii de frigider, ceasurile de perete sau vazele pentru flori decorate cu boabe de cafea vor arata grozav in orice loc de preparat si luat masa. Plus ca bucataria este cel mai bun loc pentru a-ti exprima imaginatia fara limitari. Decorul handmade creat astfel, folosind cafea boabe, va arata elegant si va umple camera cu un miros foarte placut.

 • Punga ori saculetul cu boabe de cafea

O punga sau un saculet ce emana un parfum placut de cafea este cel mai simplu obiect ce poate include si o mana de boabe de cafea prajite. In plus, o astfel de punguta nu ocupa mult spatiu si arata neobisnuit ca element decorativ in combinatie și cu alte elemente de decor.

 

Este suficient sa achizitionezi de-a gata saculeti decorativi din in sau din bumbac sau sa ii cosi personal si sa ii umpli cu boabe de cafea. Pe partea din fata, poti realiza broderii frumoase sau picta cu vopsele. Pungutele parfumate cu aroma de cafea fac, de asemenea, o treaba excelenta in eliminarea mirosului de tutun.

 • Rama foto cu ornamente din boabe de cafea

Fotografiile sunt, in primul rand, amintiri. Ce poate sa fie mai frumos decat sa postezi niste poze in care esti cu familia intr-o vacanta de neuitat? Uneori exista insa dificultati in alegerea ramelor. O simpla rama de lemn poate deveni un obiect pretios dupa ce l-ai decorat cu propriile maini. Nu e dificil ca sa-l transformi in mod interesant adaugand un plus de individualitate interiorului bucatăriei tale.

 

Trebuie doar ca sa alegi boabele de cafea cu o dimensiune si o nuanta potrivite si sa le lipesti cu migala peste rama foto. De asemenea, poti crea un cadru foto decupand forma dorita din placaj si aplicand cafeaua boabe deasupra.

 • Copacul  cu bani din bobite de cafea

Arborele de bani este un element decorativ popular in multe case. Pentru a crea un astfel de obiect handmade ai nevoie de:

 • boabe de cafea de calitate premium;
 • vopsea acrilica maro;
 • o bucata mai groasa de polistiren;
 • pistol de lipit;
 • un bat de lemn (o ramurica);
 • sarma de cupru;
 • panglici din satin;
 • o vaza sau un ghiveci de flori;
 • pietricele sau muschi;
 • sfoara mai groasa.

Pe internet vei gasi diferite tutoriale despre etapele confectionarii acestuia. Chiar nu e greu.

 

In plus, un arbore de bani de cafea nu numai ca va incanta ochiul, ci va deveni si un cadou original pentru cei dragi.

 

De unde poti comanda boabe de cafea de calitate pentru creatiile tale handmade? De pe site-ul  cafea-premium.ro!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *